$63.7244   €70.5047
КУРЕЦ — новостной перекур

Mercedes-Benz a 2016-os Párizsi Autószalonon

08.04.2023 03:46

Mercedes-Benz a 2016-os Párizsi Autószalonon

Digitális és elektromos változások egyaránt jellemzik a Mercedes-Benz járművek jelenlétét az idei Párizsi Autószalonon: a Hallban ünneplik világpremierjét az új smart fortwo, a smart fortwo cabrio és az első alkalommal a smart forfour elektromos változatai. 5.2. . A Mercedes-Benz koncepciómodell világpremierjét is ünnepli, és bemutatja a márka vízióját a teljesen elektromos járművek teljesen új generációjáról. A kiállításon először lesz látható az E-Class család új képviselője (http://www.mercedesman.ru/hu/E-Class): a modell limuzin és univerzális változata mellett az E- A Class All - Terrain megjelenik a színpadon - egy új életstílusú autó, amely kiegészíti a modellsort.

Az elektromobilitásra való összpontosítást a kiállítási stand architektúrája is alátámasztja. Az elektromos vászon a fülke elejétől a közepén fut le az alján található nagy LED panelig: a Mercedes-Benz elektromos járműveket háttérvilágítású fekete üvegre szerelték. Kordont alkotnak a Mercedes koncepcióautó számára, középen alul. Ez az elrendezés konkrét elképzelést ad az elektromos járművek teljesen új generációjáról.

A 2500 négyzetméter alapterületű standot Silver Wave veszi körül. Ez a kifejező, szemet gyönyörködtető forma 2014 óta a Mercedes-Benz (http://www.mercedesman.ru/) világkiállításokon való jelenlétének szimbólumává vált.

Új elem a közösségi média beépítése a stand kialakításába: a legfontosabb témák prezentációit a Facebook Live-on közvetítik a Mercedes közösség számára, a videó pedig a stand öt médiapaneljén tekinthető meg. .

A Mercedes-Benz autók mintegy 30 autót mutatnak be Párizsban, köztük számos világpremiert.

Az új elektromos intelligens autóval minden eddiginél könnyebb belépni az elektromos mobilitás világába. Ez azért van így, mert egyesíti az intelligens autók egyedülálló mobilitását a károsanyag-kibocsátásmentes vezetéssel – ez a tökéletes kombináció a városi mobilitáshoz. A zéró emissziós vezetés negyedik generációja nemcsak a smart fortwo coupéban és a smart fortwo cabrióban tesztelhető, hanem először a smart forfour négyülésesben is. Ennek köszönhetően a smart az egyetlen márka, amely nem csak benzinmotorral, hanem elektromos hajtással is képes a teljes modellpalettát kínálni.

Az E-Class család új tagja először az E-Class All-Terrain formájában kerül bemutatásra: a terepjáró dizájnelemeknek köszönhetően a modell megbízhatóságot és fölényt áraszt, és eltér a klasszikus kombi változattól. . A dinamika és a modern luxus nagyszerű státusszal és függetlenséggel párosul, követve a márka jelenlegi dizájnvonalát.

Az új Mercedes-AMG GLC 43 4MATIC Coupe a sportos és elegáns dizájnt ötvözi a márka jellegzetes menettulajdonságaival, valamint a SUV-modell előnyeivel az ülések, a belső rugalmasság és a terepen való kezelhetőség tekintetében.

3,0 literes turbófeltöltős V6-os motorja 270 kW (367 LE) teljesítménnyel, valamint a 9G-TRONIC automata sebességváltó rövid sebességváltással és a hátsó AMG Performance 4MATIC összkerékhajtás alapja a rendkívül dinamikus élménynek. Emellett a GLC 43 4MATIC Coupe rendkívüli tereptúrákat tesz lehetővé: a hasmagasság egy gombnyomással növelhető, a pneumatikus szintezés pedig biztosítja, hogy a jármű mindig állandó szinten legyen.

A Vision Mercedes - Maybach 6 látványos premierje lesz a Párizsi Autószalonon.A négyüléses autó tiszteleg az aerokupé dicsőséges napjai előtt, és továbbviszi ezt a hagyományt a jövőbe. A body a klasszikus érzelmi dizájn extrém értelmezése, az érzéki tisztaság tervezési filozófiáját követve. A Vision Mercedes - Maybach 6 csaknem hat méter hosszú elektromos autó formájában készül. A hajtásrendszer teljesítménye 550 kW (750 LE). A lemerült akkumulátor, amely az autó padlójában található, több mint 500 km-t biztosít. futásteljesítmény (NEDC).

A Mercedes-AMG tovább bővíti a GT családot. Közvetlenül az új AMG GT R után a sportos és nagy teljesítményű márka a Párizsi Autószalon megnyitója előtti este bemutatja a GT sorozat következő iterációját.

2024 © "КУРЕЦ — новостной перекур". Все права защищены.
Редакция: | Карта сайта